Parkering på Hallebyorevej

  • Offentlig
Af Flemming Bjerke 2392 dage siden

Jeg har ofte parkeret på Hallebyorevej ud for nr. 31. Det er der nogle der har brokket sig over. Det skulle være ulovligt. Det passer ikke: Der er ikke parkering forbudt på Hallebyorevej, og der 3 gange bremselængden fra nærmeste sving til den parkerede bil. Så den slags brokkeri kan jeg ikke tage alvorligt.

Nogle har sagt at parkeringen er farlig. Men da parkeringen ikke er ulovlig, må farlige situation skyldes at nogen har kørt uforsvarligt. Ikke mindst er der en del som kører både ulovligt og uforsvarligt hurtigt på Hallebyorevej, og det er typisk disse personer som frembringer farlige situationer på Hallebyorevej.

Jeg vil dog ofte vil undlade at parkere på Hallebyorevej. Hvis nogen kommer til skade, hjælper det jo ikke at årsagen er at en eller anden har  kørt uforsvarligt.


(En fortalte mig at han havde anmeldt min parkering til politiet. Måske var det derfor politiet kørte forbi for et par måneder siden. De foretog sig nu ingenting ... naturligvis ... for bilen var lovligt parkeret.)