Hvordan bruges hallebyore.dk

Hvis man ikke er medlem af hallebyore.dk, kan man kun læse hvad der ligger offentligt på hallebyore.dk. Hvis man har registreret sig som medlem, kan man en hel del ting. Så hvis du ikke allerede er der, skulle du måske blive medlem. Du bliver medlem her. Alle kan blive medlem.

Som medlem kan du skrive blogindlæg hvor du skriver noget som du gerne vil fortælle andre. Du kan også oprette et arrangement. F.eks. hvis du vil invitere folk til husopvarmning, så kan lade hjemmesiden stå for tilmeldingerne. Hvis du ikke vil have alle og enhver til at se at du holder husopvarmning, kan du også bestemme at det kun er medlemmerne der læse indbydelsen. Du kan også oprette sider som er beregnet på mere permanente oplysninger som man synes skal ligge pǻ hallebyore.dk. Det kunne være at du gerne fortælle om din lokale virksomhed, f.eks. salg af kød. Men du kan ikke ændre på menuerne. Indtil videre er det kun administratorerne der kan gøre det.

Hjemmesiden er også et socialt medium. Det er lavet lidt ligesom Facebook, Twitter, osv.. Bortset fra at vi bestemmer mere selv hvordan systemet skal fungere. Når man er blevet medlem, kan få venner og danne grupper osv.  og sende mails til hinanden.